Hadith për Agjerimin

profeti-muhamed-11.jpg

“Kush nuk heq dorë nga gënjeshtrat dhe dallaveret, le ta dijë se Allahu s’ka nevojë për (agjërimin) qëndrimin e tij pa ngrënë e pa pirë.”

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scroll to top
ilmihali